Image

Fasticonkonsult startar eget

Karriär Per Nilsson, senior konsult och tidigare regionchef för Fasticon Öresund, startar egen konsultverksamhet i firman Rederic Property Management.
Publicerad den 2 September 2013
Per Nilsson. Bild: Rederic
Per Nilsson.

Per Nilsson har också varit COO och Head of Facilities på EFM Sverige AB, Regionchef på Specialfastigheter AB, Temporent AB och har även bakgrund hos ABB Fastighet AB och Vasakronan AB.

- Jag har länge haft en idé om att driva egen verksamhet och erbjuda interim resurs åt fastighetsbolag som har behov av bred och gedigen fastighetskompetens, säger Per Nilsson.

- Jag har fortsatt ett samarbete med min förra arbetsgivare, Fasticon, och driver utvecklingsprojekt både med internationella aktörer och kommunala fastighetsbolag.

- Uthyrningsuppdrag åt en av landets tyngre aktörer inom retail finns i portföljen och jag företräder också fondbolag som har behov av representation i södra Sverige.

Per Nilsson och hans Rederic Property Management erbjuder kommersiella såväl som institutionella fastighetsägare hjälp med asset-, leasing- och propertyrelaterad verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige