Image

Fabege hyr ut 2 500 kvadratmeter på sju år

UTHYRNING Net Entertainment har tecknat ett sjuårigt avtal om att hyra kontorslokaler om cirka 2 500 kvadratmeter i fastigheten Oxen Mindre på Luntmakargatan 18 i Stockholm city.
Publicerad den 25 Juni 2009

Net Entertainment utvecklar och licensierar ut programvara för kasinospel online. Verksamheten befinner sig i ett expansivt skede och företaget behöver större lokaler som bättre möter kraven i en tillväxtfas av företagets utveckling.

- Det främsta skälet till att vi valde Fabege som hyresvärd var den stora lyhördhet och snabbhet som Fabege visade för våra lokalbehov. Vi behöver lokaler att växa i och som samtidigt stimulerar kreativitet, kommunikation samt effektivitet och flexibilitet, säger Bertil Jungmar, finanschef, Net Entertainment.

Net Entertainment installerar sig i moderna och centralt belägna lokaler i oktober 2009.

- Vi är stolta över att ännu ett framgångsrikt företag väljer att bli långsiktig kund hos Fabege, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige