Image

Fabege hyr ut 2 500 kvadratmeter på sju år

UTHYRNING Net Entertainment har tecknat ett sjuårigt avtal om att hyra kontorslokaler om cirka 2 500 kvadratmeter i fastigheten Oxen Mindre på Luntmakargatan 18 i Stockholm city.
Publicerad den 25 Juni 2009
Annons
Image

Net Entertainment utvecklar och licensierar ut programvara för kasinospel online. Verksamheten befinner sig i ett expansivt skede och företaget behöver större lokaler som bättre möter kraven i en tillväxtfas av företagets utveckling.

- Det främsta skälet till att vi valde Fabege som hyresvärd var den stora lyhördhet och snabbhet som Fabege visade för våra lokalbehov. Vi behöver lokaler att växa i och som samtidigt stimulerar kreativitet, kommunikation samt effektivitet och flexibilitet, säger Bertil Jungmar, finanschef, Net Entertainment.

Net Entertainment installerar sig i moderna och centralt belägna lokaler i oktober 2009.

- Vi är stolta över att ännu ett framgångsrikt företag väljer att bli långsiktig kund hos Fabege, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.


Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige