Image
Hjorten.
Hjorten. Bild: Diös

Diös utvecklar för SEB i centrala Skellefteå

Uthyrning SEB Skellefteå flyttar till nytt kontor i centrala Skellefteå.
Publicerad den 28 November 2022

SEB Skellefteå växlar upp och flyttar till nytt kontor i anrika fastigheten Hjorten i stadens centrum. Diös utvecklar nu ytorna till en effektiv och modern mötesplats med ingång från Storgatan och härliga vyer mot Stadsparken. Kunder och medarbetare välkomnas till det nya kontoret från och med maj 2023.

Den fortsatt höga aktiviteten i Skellefteå märks på många sett för Diös, både i efterfrågan på lokaler från nya hyresgäster och utveckling av lokaler för befintliga hyresgäster. Nu står det klart att SEB Skellefteå fortsätter som hyresgäst hos Diös och flyttar till nya lokaler i den populära fastigheten Hjorten. Parterna har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär ett ömsesidigt åtagande från hyresgäst och hyresvärd att ta miljöhänsyn och långsiktigt hållbara beslut vid förbättringsåtgärder, val av inredning och utrustning samt agerandet i vardagen gällande tex elförbrukning och avfallssortering. Diös påbörjar utvecklingen av det nya kontoret omgående.
– Vi är väldigt glada att fortsätta vårt samarbete med SEB och att utveckla deras nya lokaler till det moderna och mer effektiva kontor de söker, med hållbarhet högt upp på agendan, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.
– Det känns tryggt och bra att fortsätta som hyresgäst hos Diös och vi har höga förväntningar på den nya lokalen i Hjorten. Läget passar oss och våra kunder perfekt och vi ser fram emot att flytta in i maj, säger Fredrik Norén, kontorschef, SEB.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige