Image
Babak Esfahani, Petra Jenning och Lars Granbom.
Babak Esfahani, Petra Jenning och Lars Granbom.

Digitaliseringen i fokus

Lokalmarknadsdagen Vår Hur kommer robotar att förändra byggprocessen och hur kommer digitaliseringen och internet of things att förändra framtidens fastighetsautomation? Svaren på frågorna levereras på branschens mötesplats i Göteborg den 19 januari.
Publicerad den 10 Januari 2017

Rivstarta fastighetsåret 2017 med kollegorna på Lokalmarknadsdagen – anmäl dig här!
(Anmälan stänger nu på fredag 13/1)

På seminariet kommer ett särskilt fokus att riktas mot hur den digitala utvecklingen påverkar fastighetsbranschen, i följande två punkter:

• Robotar bygger framtidens Göteborg?
Den digitala utvecklingen kommer att förändra arkitekturen i grunden - från första skiss till färdigt hus. En del i denna förändring är visionen om att robotar kommer bli ett vanligt inslag i byggprocessen. Hur kan det se ut, och hur förändrar det byggprocessen?
Talare är Petra Jenning, arkitekt SAR/MSA på Fojab Arkitekter.

• Digitalisering: Framtidens fastighetsautomation
Digitaliseringen och internet of things innebär nya förutsättningar för styrning, övervakning och optimering av exempelvis värme, belysning och ventilation. Två noterade Göteborgsbolag ligger långt fram i utvecklingen på det här området.
Talare är Lars Granbom, vd på Raybased och Babak Esfahani, vd på Plejd

Se hela programmet här.

Moderator för dagen är medieprofilen Erik Blix. Han kommer ha en kunnig expertpanel bestående av Dan Törnsten, Colliers International, Nils Åke Rydqvist, Savills och Susanne Åhlén, Fasticon Kompetens vid sin sida under hela dagen.

Nytt för den här upplagan av Lokalmarknadsdagen är, bland mycket annat, två helt nya spår: Inspiration och Fördjupning. Det kommer även att finnas möjlighet att byta spår i halvtid.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag är Colliers International, Fasticon Kompetens, Gothnet och Savills.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige