Image
Christel Armstrong Darvik, Peter Strand och Mariette Hilmersson pratar på temat socialt ansvar med lönsamhet på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.
Christel Armstrong Darvik, Peter Strand och Mariette Hilmersson pratar på temat socialt ansvar med lönsamhet på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.

Socialt ansvar ger lönsamhet

Lokalmarknadsdagen Vår Den 19 januari kickstartas fastighetsåret 2017 i och med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Ett av ämnena som kommer avhandlas är fastighetsaktörers sociala ansvar och den lönsamhet som det ger. I panelen berättar tre vd:ar om sina erfarenheter.
Publicerad den 16 December 2016

Flera fastighetsbolag jobbar hårt med sociala insatser, inte minst för hyresgästerna i sina miljonprogramsområden. Det kan handla om allt från läxhjälp, jobbmöjligheter och fotbollsskola. Själva menar bolagen att insatserna leder till stora vinster för individen, samhället och (aktie)ägarna.
Om detta berättar Christel Armstrong Darvik, vd Stena Fastigheter, Peter Strand, vd Victoria Park och Mariette Hilmersson, vd Framtiden.

Lokalmarknadsdagen äger rum torsdagen den 19 januari på Clarion Hotel Post.
Du anmäler dig här!
Boka tidigt-rabatt: Fram till 23/12 kan du anmäla fyra personer från ditt företag och endast betala för tre.


Moderator för dagen är medieprofilen Erik Blix. Han kommer ha en kunnig expertpanel vid sin sida under hela dagen.

Nytt för den här upplagan av Lokalmarknadsdagen är, bland mycket annat, två helt nya spår: Inspiration och Fördjupning. Det kommer även att finnas möjlighet att byta spår i halvtid.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag är Colliers International, Fasticon Kompetens, Gothnet och Savills.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige