Image

Croisette hyr ut i Enköping

Uthyrning Croisette har på uppdrag av Exter Fastigheter och Cavig Fastigheter förmedlat en projektuthyrning om 3 048 kvadratmeter till Dollarstore i Romberga handelsområde, Enköping.
Publicerad den 4 Oktober 2017

Exter Fastigheter och Cavig Fastigheter sätter omgående igång med produktion av byggnaden.

– Vi fick möjligheten att genomföra denna uthyrning på ett oerhört effektivt sätt. Vi mötte dessutom ett stort intresse för handelsytor i regionen, inte minst i storleksordningen ett par tusen kvadratmeter. Vi är glada att vi har två nöjda parter efter denna process och ser fram emot många liknande, säger Emil Lötbom, Head of Leasing Stockholm på Croisette.

– Vi kom snabbt i kontakt med Croisette efter deras etablering i Stockholm. Croisette har på ett föredömligt sätt levererat på samtliga punkter, klart över vår förväntan, säger Niklas Von Heidenstam på Exter Fastigheter.

– Vi tycker att det ska bli väldigt spännande med Enköping och vi ser fram emot öppningen under nästa år, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig på Dollarstore.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige