Image

Codesign rekryterar Ante Runnquist

Karriär Ante Runnquist börjar som Change and Learning Manager på Codesign i december. Han har lång erfarenheter av skolutveckling i många olika roller, både nationellt och internationellt.
Publicerad den 16 November 2015
Ante Runnquist. Bild: Codesign
Ante Runnquist.

Under de senaste åren har Ante Runnquist haft RAU, Rektorsakademien Utveckling, som bas med huvudfokus på utveckling av lärmiljöer.

– Ante bidrar in med en bred erfarenhet inom förändringsledning och organisationsutveckling. Han är dessutom specialiserad inom lärandemiljöer, ett område som vi växer kraftigt inom just nu, och vi är därför oerhört glada över att vi lyckats locka honom till vårt gäng, säger Ulrica O Magnusson, vd för Codesign.

– Codesign vill bidra till att höja status och resultat i svenska skolor genom lärmiljöer av högre kvalitet. Fastigheter och inventarier är den näst största utgiftsposten i svensk skola, då måste vi se till att projekten skapa nya värden, det räcker inte med finare hus, vi måste bidra till högre kvalitet på den pedagogiska verksamheten, fortsätter hon.

– Vi på Codesign ska bidra till att skapa fantastiska lärmiljöer som svarar mot dagens behov och visar vägen framåt. I det ligger inte bara den fysiska platsen, som naturligtvis ska vara glimrande, utan även verksamheten i den. Jag får slutligen en oroligt kick av att få möjlighet att ingå i kollektivet på Codesign och bidra till att vi lär oss nya saker och utvecklar det vi gör, säger Ante Runnquist.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige