Image
Simon de Château.
Simon de Château. Bild: David Schmidt

Château: Vi ska inte göra något tillsammans

Karriär Sveafastigheters tidigare vd och grundare Simon de Château meddelar att han och de nyss avhoppande medgrundarna Johan Knaust och Christer Andersson inte ska starta något eget tillsammans.
Publicerad den 10 September 2013
Johan Knaust. Bild: Sveafastigheter
Johan Knaust. Christer Andersson. Bild: Sveafastigheter
Christer Andersson.

Nyligen meddelade Simon de Château att han lämnar vd-posten på Sveafastigheter. Och i måndags kom beskedet att hans medgrundare Johan Knaust och Christer Andersson också lämnar bolaget.

Men att han, Knaust och Andersson skulle starta något eget tillsammans dementerar Simon de Château bestämt.

- Nej, det är inte anledningen till att jag slutat, vi för inga sådana diskussioner. Jag fattade mitt beslut själv, innan Johan och Christer. Men jag kan ju bara tala för mig och i min värld finns det inga sådana planer, säger Simon de Château till Fastighetssverige.

Han berättar att han tänker ta ledigt under hösten för att i första hand ägna familjen mer tid. Men därefter ska han vara redo för nya utmaningar.

- Någonting inom fastigheter och investeringar kommer jag att hitta på, jag är ju alldeles för ung för att pensionera mig, säger 42-årige Simon de Château.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige