Image

Atlasmuren hyr ut i Danderyd

Uthyrning Atlasmuren har tecknat hyresavtal med Elektronikkonsult som flyttar till fastigheten Skruven 1 i Danderyd efter sommaren.
Publicerad den 6 December 2016

Uthyrningen avser 1 100 kvadratmeter kontors- och lablokaler.

– Vi tycker det är väldigt roligt att få Elektronikkonsult AB som ny hyresgäst och att deras verksamhet dessutom passar bra tillsammans med våra befintliga hyresgäster Trimble AB, Megger Sweden AB och ALS Scandinavia AB. I och med uthyrningen till Elektronikkonsult är vakansen på ett minimum. Det som finns ledigt kan användas som expansionsytor för hyresgästerna, säger Björn Andersson, vd för Atlasmuren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige