Image

AMF Fastigheter stärker organisationen

Karriär AMF Fastigheter tar nästa steg i uppbyggnaden av den nya avdelningen Stadsutveckling och marknad och genomför tre nyrekryteringar. Dessutom tillsätts en ny retailchef.
Publicerad den 29 Augusti 2014
Anders Pettersson. Bild: AMF Fastigheter
Anders Pettersson.

I september tillträder Lina Vicsai som marknadschef för AMF Fastigheter. Lina Vicsai kommer från en lång karriär inom Vattenfall-koncernen där hon arbetat som varumärkeschef och innan dess som strategi- och planeringschef.

Magnus Källgren anställs som affärsutvecklare och kommer initialt vara dedikerad till projektet Urban Escape Stockholm. Han har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Jernhusen och som etablerare på Reitan Convenience Sweden AB.

Roger Kylberg anlitas för att fokusera på arbetet med uthyrning i Mood Stockholm. Samtliga ingår i avdelningen Stadsutveckling och marknad som bildades april 2014.

Dessutom görs en omorganisation – Anders Pettersson blir ny affärsområdeschef för Retail, där han efterträder Karolin Forsling som nu är chef för Stadsutveckling och marknad.

Pettersson kommer även att ingå i ledningsgruppen. Anders Pettersson har mycket lång retail-erfarenhet, bland annat som varuhuschef på Ikea och centrumchef i Sickla köpkvarter. Han har arbetat på AMF Fastigheter i tio år, framförallt med uppbyggnaden av Gallerian. Gallerian lockar cirka 60 000 besökare om dagen vilket motsvarar drygt 18 miljoner besökare per år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige