Image

Alma värvar från Niam

Karriär Alma Property Partners har rekryterat Stefan Albinsson som partner och head of asset management. Albinsson har över 20 års erfarenhet från fastighets- och investeringsmarknaden, kommer närmast från en position som fund manager på Niam.
Publicerad den 21 Augusti 2018

- Stefan är en av de mest välmeriterade inom asset management i Norden och blir en värdefull förstärkning av Almas team. Vi är väldigt tacksamma över att kunna välkomna honom som kollega och partner, säger Simon de Château, grundare och CIO på Alma Property Partners.

Stefan Albinsson kommer tillsammans med Alma Property Partners organisation och nätverk av förvaltnings-partners att arbeta med utvecklingen och värdeskapandet av Almas fastigheter och fortsätta det redan framgångsrika arbetet med att skapa värde i Almas investeringar på den nordiska fastighetsmarknaden. Under 2011-2018 arbetade Stefan på Niam som Fund Manager och var en del av förvaltningsteamet. Innan dess har han bland annat jobbat på Aberdeen Asset Management och DTZ. Albinsson är den nionde personen som ansluter sig till Alma Property Partners.

- Jag är väldigt glad över möjligheten att bli partner på Alma och del av deras mycket framgångsrika team. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla fastigheterna och stärka Almas värdeskapande förvaltningsmodell, säger Stefan Albinsson, Partner och Head of Asset Management på Alma Property Partners.

Alma Property Partners arbetar för närvarande med kapitalanskaffning för sin andra fastighetsfond med en pan-nordisk, opportunistisk strategi. Målsättningen är att inhämta 250 miljoner euro i kapitalförbindelser för ytterligare förvärv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige