Image

Agora utökar kontrakt med nöjescenter i Örebro

Uthyrning Agora har tecknat ett utökat hyresavtal med gastropuben och nöjescentret Pitcher´s i Örebro. Pitcher´s, som redan hyr lokal i Kompassen, utökar ytan och förlänger samtidigt kontraktstiden.
Publicerad den 23 Juni 2016

Affären har ett tillkommande hyresvärde på cirka 21 miljoner kronor och är ett resultatet av det förändringsarbete som pågår med fastigheten Kitteln 11, som också kallas för Kompassen. Målet är att omvandla gallerian till en stark destination för mat och nöje. Samtidigt konverteras ytterligare allmänna ytor i Kompassen till att bli uthyrbar yta.

Nöjecentret Pitcher´s hyr i dagsläget cirka 1 900 kvadratmeter och erbjuder mat, dryck, bowling och sport på storbildsskärm. Den utökade ytan ska bland annat användas till att bygga en minigolfbana som beräknas vara klar under senhösten.

– Vi är glada att tillsammans med Pitcher´s vara med och ytterligare utveckla och förbättra upplevelsen på Kompassen på Stortorget i Örebro, säger Kenneth Jävervall, affärsområdeschef på Agora.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige