Image

Tillbaka – som vd

Karriär Chris Österlund, närmast från Sabo och tidigare vd för Nynäshamnsbostäder och Stiftelsen Stockholms Studentbostäder, blir ny vd för Botkyrkabyggen.


Botkyrkabyggens vd slutar

Karriär Ulf Nyqvist, Botkyrkabyggens vd sedan 2004, meddelar att han lämnar företaget den sista april nästa år.


Ny styrelse i Fastigo

Bolag Fastigos stämma har utsett en ny styrelse med företrädare som representerar kommunala och privata fastighetsbolag, entreprenörer, HSB samt branschorganisationerna Sabo och Fastighetsägarna.


Botkyrkabyggen tar nästa steg med andelsägarmetoden

Bolag Botkyrkabyggen har beslutat om att ombilda ytterligare ett 20-tal lägenheter med andelsägarmetoden. Efter det framgångsrika referensprojektet tas nu nästa steg med delägarboende.


Här är Fastigos nya styrelse

Bolag På Fastigos stämma i torsdags valdes en ny styrelse med representanter från kommunala och privata fastighetsbolag, entreprenörer, HSB samt branschorganisationerna Sabo och Fastighetsägarna.


Botkyrkabyggen bygger ungdomsbostäder

Bygg/Arkitektur Botkyrkabyggen har långt framskridna planer på att bygga ungdoms-/studentlägenheter i Tumba. Sammanlagt ett 70-tal lägenheter planeras i områdena Tuna och Storvreten.


De första avtalen undertecknade i Botkyrkabyggens andelsägarprojekt

Bostäder 43 hyresgäster har tecknat avtal om att bli andelsägare i Botkyrkabyggens andelsägarprojekt, motsvarande 20 procent av lägenheterna i de aktuella fastigheterna.


Var fjärde hyresgäst intresserad av andelsägarprojekt

Bolag Var fjärde hyresgäst vill gå vidare i Botkyrkabyggens andelsägarprojekt som gäller två utvalda fastigheter på Skarpbrunnavägen i Eriksberg.
- Det är glädjande att så många är positiva och vi ser nu fram emot fortsättningen, säger Ulf Nyqvist, Botkyrkabyggens vd.


Köpare klar i Botkyrka

Transaktioner Botkyrkabyggens storaffär är nu klar. Bolaget säljer tio fastigheter med 1 300 lägenheter. Det underliggande fastighetsvärdet i affären uppgår till 705 miljoner kronor.


Börs-vd till Fastigos styrelse

Karriär Fastigo förstärker sin styrelse med en börs-vd. Dessutom väljs Reinhold Lennebo, vd på Fastighetsägarna Sverige, Kurt Eliasson, vd på Sabo och Håkan Berg, vd på HSB Norra Stor-Stockholm in i styrelsen. Och så har man valt en ny ordförande.


Botkyrkabyggen går vidare med andelsägarprojekt

Bolag 46 procent av de boende i Botkyrkabyggens fastighet Trälberget 1 i Eriksberg har tecknat intresseanmälan om att köpa sin lägenhet, genom projektet med andelsägarlägenheter.
Det är den fastighet där intresset är störst, och Botkyrkabyggen gör därför den fastigheten till referensprojekt.


Botkyrkabyggen prisas av Fastigo

Event Fastigopriset 2012 går till AB Botkyrkabyggen.