Image

Fastigo väljer Westander

Bolag Fastigo, fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander.
Publicerad den 4 Februari 2016

Samarbetet avser kommunikation för att stärka Fastigos varumärke och bilda opinion kring fastighetsbranschens utveckling.

– Westander står för ett stort samhällsengagemang och hög kvalitet. Genom samarbetet vill vi att fler ska få upp ögonen för fastighetsbranschens roll i samhället och hur vi kan bidra till ökad jämställdhet, integration och mångfald, säger Anette Nordenfelt, kommunikationschef på Fastigo.

Fastigo är fastighetsbranschens största arbetsgivarorganisation, med cirka 1 100 medlemsföretag som tillsammans har fler än 20 000 anställda. Fastigo ger stöd och råd i personalfrågor och ledarskap och vill verka för en attraktiv fastighetsbransch.

– Fastigo är en nytänkande arbetsgivarorganisation som vill driva frågor om en hållbar utveckling för branschens arbetsgivare. Det känns enormt spännande att få vara med och vidareutveckla organisationens kommunikation, säger Sofie Ek, kundansvarig pr-konsult på Westander.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Sofie Ek och Hanna Berheim. Byrån har 32 anställda och hade under 2015 en byråintäkt på 35,4 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Fem av de senaste sju åren har Westander blivit utsedd till Årets stora pr-byrå i analysföretaget Regis kundundersökning.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige