Image
Mikael Wallner.

Active Fastighet köper industrifastighet i Skellefteå

Transaktioner Active Fastighet genomför sin första investering i Skellefteå. Bolaget förvärvar i ett JV med Frentab AB en fastighet i Hedenbyns Företagspark om cirka 24 000 kvadratmeter, med befintlig byggnad om cirka 3 800 kvadratmeter. Därutöver finns det byggrätter som möjliggör ytterligare lokalytor.


Mikael Wallner.

Lämnar Colliers för ny vd-stol: "Ser stora möjligheter på marknaden"

Bolag Mikael Wallner lämnar Colliers för att ta över vd-rollen på Active Fastighet. För Fastighetssverige berättar han om bolagets tillväxtambitioner, kommande affärsmöjligheter och om vikten av lagspel.


BG 79.

Colliers och Setune inleder samarbete i Uppsala

Bolag Colliers och Setune Fastigheter har inlett ett samarbete kring utveckling och uthyrning av en kontorsbyggnaden BG 79 i Boländerna i Uppsala. Fastigheten kommer att få en total uthyrningsbar yta om cirka 7 000 kvadratmeter och inflyttning planeras från Q3 2023.


Pia Carolusson.

Colliers förstärker teamet i Göteborg

Bolag Colliers har rekryterat Pia Carolusson som director till affärsområdet leasing i Göteborg.


Mikael Wallner.

Colliers rekryterar uthyrningschef

Karriär Mikael Wallner ansluter till Colliers som Head of Leasing and Industrial & Logistics.


Mikael Wallner lämnar Jernhusen

Karriär Mikael Wallner, regionchef för Jernhusen i Stockholm, lämnar bolaget för att bli operativ chef på städföretaget Inspira.


Jernhusen rekryterar från Unibail-Rodamco

Karriär Jernhusens nya Stockholmschef inom affärsområdet Stationer har närmast jobbat med affärsutveckling av köpcentrum.


Internationella nyetableringar i Täby Centrum

Uthyrning Nu i dagarna öppnar tre nya butiker i Täby centrum, bland annat en kedja som gör sin första Sverige-etablering och en som öppnar sin första butik i ett köpcentrum.