Image

Internationella nyetableringar i Täby Centrum

Uthyrning Nu i dagarna öppnar tre nya butiker i Täby centrum, bland annat en kedja som gör sin första Sverige-etablering och en som öppnar sin första butik i ett köpcentrum.
Publicerad den 25 Mars 2011
Annons
Image

I dag öppnar Tiger of Sweden sin första butik i ett köpcentrum, i Täby Centrum.

På onsdag är det dags för ytterligare en premiär då det nederländska wellnesskonceptet Rituals öppnar sin första butik i Sverige.

Också G-Star Raw öppnar i Täby Centrum i dag.

– Det känns fantastiskt roligt att utöka utbudet för våra kunder i Täby Centrum med Tiger of Sweden, Rituals och G-star. Det är tre butiker som är framstående inom sin nisch och kompletterar det breda utbudet i Täby Centrum på ett mycket bra sätt. Det visar även på Täby Centrums attraktivitet då nationella och internationella kedjor väljer oss, säger Mikael Wallner, centrumchef på Täby Centrum enligt Dagens Handel.

Unibail-Rodamco äger Täby Centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY