Åkersberga centrum.

Nytillskott till Åkersberga centrum

Uthyrning Åkersberga Centrums restaurangutbud får ett lyft med två nya, starka matkoncept: den hyllade hamburgerkedjan Bastard Burgers öppnar i höst och mexikanska Paco’s öppnar i sommar. Till våren öppnar även Elgiganten Phonehouse i centrumet.


Pelican säljer fem anläggningar i Sverige

Transaktioner Pelican Self Storage avyttrar fem av sina totalt elva anläggningar i Sverige. De anläggningar som berörs är Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping och Åkersberga. Köpare är Shurgard, som tar över anläggningarna inklusive medarbetare och kunder.


Fastpartner säljer i Göteborg och Stockholm

Transaktioner Fastpartner säljer fastigheter i Göteborg och Stockholm för sammanlagt 36,5 miljoner kronor.


Ica köper fastigheter i Åkersberga

Transaktioner Ica köper 30 000 kvadratmeter – varav 15 000 är byggrätt – i Åkersberga av Aftén.


Magnolia tilldelas markanvisning i Åkersberga

Bostäder Magnolia Bostad har tilldelats en markanvisning om cirka 24 000 kvadratmeter mark i området Hagby Ängar i närheten av Åkersberga centrum.


Nordic Property Investment förmedlar fastighet i Åkersberga

Bolag I våras genomförde nystartade Nordic Property Investment sin första fastighetstransaktion. Nu slutför företaget sin andra stora transaktion i Åkersberga.


Magnolia och Link vinner markanvisning i Åkersberga

Bygg/Arkitektur Link arkitektur har tillsammans med Magnolia Bostad vunnit en markanvisningstävling nära Åkersberga centrum. Här utvecklas ett nytt bostadsområde med cirka 300 hyresrätter.


Willhem säljer i Åkersberga

Transaktioner Willhem säljer en bostadsfastighet med hyreslägenheter i Åkersberga i Österåkers kommun. Köpare är Fastighets AB Caracol.


NCC bygger småhus i Åkersberga

Bostäder Arbetet med ett av stockholmsregionens största utvecklingsprojekt har inletts. NCC är först ut när Täljöhalvöns delvis ska bebyggas med 163 Svanenmärkta småhus.


Projektgaranti får uppdrag i Åkersberga

Bygg/Arkitektur Projektgaranti får i uppdrag att projektleda byggnationen av Svenska Vårdbyggens nya anläggning i Åkersberga.


BRF köper i Åkersberga

Transaktioner Tegeltornet säljer 3D-fastigheten Österåker Berga 11:94 till en BRF Skeppet.


Markaffär banar väg för Åkersberga centrum

Transaktioner Nyligen köpte Armada ett större markområde vid Åkersberga centrum. I och med affären tar utvecklingen av Åkersberga centrum ett stort kliv framåt.


Söderport köper av Sveafastigheter

Transaktioner Söderport, som ägs till lika delar av Sagax och Hemfosa, köper fem fastigheter i Åkersberga, Stockholm, av Sveafastigheter.


Nytt handelsprojekt i Åkersberga

Handel I dag startar Sjaelsös och Alectas handelsprojekt i Åkersberga. Nästa sommar ska det vara klart för inflyttning.