Image
Ruccola öppnar i Åkersberga.
Ruccola öppnar i Åkersberga.

Ny restaurang till Åkersberga Centrum

Uthyrning Åkersberga Centrum får ett nytt tillskott till sitt restaurangutbud då Ruccola öppnat upp sina dörrar idag. Olika typer av pizzor, italienska pastarätter, sallader och andra goda alternativ står på menyn.
Publicerad den 16 November 2022

– Vi vet att Ruccola har haft en fin lansering sedan de öppnade upp sin restaurang i Kista Galleria tidigare i höst. Därför är vi mycket glada över att Ruccola nu även öppnar hos oss i Åkersberga Centrum. Våra besökare uppskattar ett brett och intressant utbud av restauranger av olika slag, säger Marié Rytting, Centrumchef på Åkersberga Centrum.

Ett rikt utbud av restauranger och caféer och har varit en prioritet för Citycons alla centrum under en längre tid. För Åkersberga Centrum, som idag har en rad omtyckta restauranger, är Ruccola ett välkommet tillskott för besökarna.

– Vi öppnade i Kista Galleria för två månader sedan och det har gått jättebra – vi har fått en flygande start. Vi har totalt 6 enheter och målet är att öppna upp i hela Sverige. Vår nyaste enhet är vår restaurang i Åkersberga Centrum, den är den mest moderna, säger Ihsan Arikan, grundare av Ruccola.

Niko Paleovrachas är affärsområdeschef för Citycons samtliga sex handelsplatser i Sverige:

– Detta ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda våra besökare både vardagsnära handel, service och ett attraktivt restaurangutbud. Att Ruccola nu öppnar sin andra restaurang hos oss visar på att det är strategi som även våra hyresgäster uppskattar, säger Niko Paleovrachas.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige