Image

Projektgaranti satsar i Göteborg - rekryterar från Peab och Skanska

Karriär Projektgaranti stärker upp sitt team i Göteborg genom rekrytering av två personer som närmast kommer från Peab och Skanska.
Publicerad den 3 November 2014
Andrew MacRae. Bild: Projektgaranti
Andrew MacRae. Ulf Nylén. Bild: Projektgaranti
Ulf Nylén.

Ulf Nylén har bakgrund från Peab och JM, med mångårig erfarenhet som produktions- och projekteringsledare vid större byggprojekt. Han var bland annat med som blockchef när Hotell Post byggdes, och nu senast som både projekteringsledare och produktionschef för kvarteret Lyckholms i Göteborg.

Andrew MacRae kommer från Skanska där han de senaste åren varit produktionschef för nyproduktion av lägenheter i stora flervåningshus. Han har också jobbat för Skanska i London.

- Göteborgsregionen är oerhört intressant. Många stora projekt ligger i startgroparna och satsningarna görs långsiktigt. Vi kan nog uppleva att våra kollegor i branschen har ett alltför ensidigt Stockholmsfokus och jag tror personligen att det är ett strategiskt misstag, säger Projektgarantis vd Kajsa Hessel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige