Image
Marie Rytting.
Marie Rytting. Bild: Citycon

Marie Rytting blir ny centrumchef i Jakobsberg och Åkersberga

Bolag Citycon har rekryterat Marie Rytting som ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum med ansvar för centrumens förvaltning, resultat och utveckling. Hon kommer särskilt att fokusera på trivsel, trygghet, butiks- och servicemix för att stärka centrumens attraktivitet och konkurrenskraft.
Publicerad den 22 Oktober 2020

Marie Rytting har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen och utveckling av såväl kommersiella fastigheter som bostäder, bland annat som kundansvarig på Hembla och Riksbyggen samt från egen konsultverksamhet och Fastighetsägarna. Marie Rytting har även god lokalkännedom om Jakobsberg från fem år som försäljnings- och marknadschef på HSB Bostad.
– Jag är väldigt glad att få välkomna en sådan erfaren och kvalificerad person som Marie Rytting till Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum. Tillsammans kommer vi att skapa en hållbar utveckling för centrumen och göra dem mer attraktiva och konkurrenskraftiga, säger Peter Brodd, affärsområdeschef i Citycon.

Marie Rytting ser stora möjligheter med Jakobsbergs Centrum med tanke på centrumets läge i en stadsmiljö med många kvaliteter såsom flera parker, gångstråk med handel, närheten till en av Stockholms största pendeltågstationer Jakobsberg och den starka befolkningstillväxten i kommunen
– Det känns otroligt spännande att få jobba med Jakobsbergs Centrum som är en fin marknadsplats med många möjligheter. Med sitt fantastiska läge mitt i hjärtat av Järfälla ska Jakobsbergs Centrum vara den trivsamma och trygga mötesplatsen i vardagslivet, säger hon.

Åkersberga Centrum mitt i skärgårdskommunen Österåker gynnas av strömmen av inflyttade familjer från framförallt innerstaden. Sommaren är högsäsong i Åkersberga då besöksflödet ökar kraftigt med alla sommarboende i Roslagen och skärgården. Här finns planer på att göra centrumet mer familjevänligt.
– Vi ser fram emot att stärka kundupplevelsen i Åkersberga Centrum, framförallt genom att jobba med restaurangutbudet anpassat efter Åkersbergas unika profil och göra det mer tillgängligt, familjevänligt och bredda serviceutbudet. Vi vill göra Åkersberga Centrum till det självklara valet för alla matälskare i området, säger Marie Rytting.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige