Image
Norra Skeppargatan i Gävle.
Norra Skeppargatan i Gävle. Bild: Diös

Söderberg & Partners blir ny hyresgäst hos Diös

Uthyrning Nu är det klart att finans- och försäkringsförmedlaren Söderberg & Partners blir ny hyresgäst till Diös i centrala Gävle. Med planen att i framtiden anställa fler medarbetare till kontoret i Gävle väljer nu Söderberg & Partners att etablera sig i Diös lokaler på Norra Skeppargatan mitt i city. Lokalerna anpassas nu till att bli ett modernt kontor och väntas stå klara för inflyttning april 2021.
Publicerad den 27 Oktober 2020
Annons
Image

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Företaget har för åttonde året i rad branschens nöjdaste kunder och har idag ett 70-tal kontor placerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Söderberg & Partners expanderar nu sin verksamhet i Gävle och planerar att rekrytera fler medarbetare till företaget.
– Det känns riktigt bra att vi kan möjliggöra för Söderberg & Partners expandering i Gävle som i sin tur ger möjlighet till att fler arbetstillfällen skapas. Vi är glada över att kunna erbjuda dem nya moderna lokaler som möter deras behov på bästa läge mitt i city. Vi hälsar Söderberg & Partners varmt välkomna till oss, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.
– Vi är glada över vårt samarbete med Diös som gjort det möjligt för oss att ta nästa steg i Gävle. Vår ambition är att fortsätta växa och anställa fler. Därför behöver vi utöka våra ytor och Diös hade en jättebra lösning för oss. De nya lokalerna har ett utmärkt läge och vi är säker på att vi kommer trivas.
Vi har sedan 1 augusti rekryterat 9st nya medarbetare på våra kontor i Gävle, Piteå, Luleå och Boden. Nu ser vi fram emot till inflyttning i april 2021, säger Lars Rosenkvist, Söderberg & Partners i Gävle.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY