Image

Skebo bygger vidare i Burträsk

Bostäder Skebo fortsätter sin satsning i Burträsk med nya bostäder. – Det är positivt att vi märker ett behov och kan möta den efterfrågan som finns, säger Staffan Hansson, projektledare på Skebo.
Publicerad den 19 Maj 2016
Skebo bygger fler bostäder i Burträsk. Bild: Skebo
Skebo bygger fler bostäder i Burträsk.

Skebo skapar flyttkedjor och tillför nya lägenheter även utanför centrala Skellefteå. I samband med att Burträskgårdarnas särskilda boende för äldre på Björnstigen 4 skulle flytta tog Skebo möjligheten att bygga om fastigheten till ett flerfamiljshus med vanliga lägenheter. I ett första skede resulterade det i tio nyrenoverade lägenheter där inflyttning har skett tidigare i vår.

Intresset för lägenheterna i Burträsk har varit stort. Skebo har nu också gått vidare med nästa etapp i ombyggnationen som resulterar i ytterligare tolv nyrenoverade lägenheter i en trivsam miljö.

– Fastigheten har ett attraktivt läge i centrala Burträsk intill småbåtshamnen med vacker utsikt över Burträsket. Vi ser också att vi når en bred målgrupp i och med att vi erbjuder ettor, tvåor och treor, säger Staffan Hansson.

Fakta om lägenheterna i Burträsk Enrumslägenheter 47 m2, utan balkong: 4 st. Tvårumslägenheter 71 m2, med balkong: 2 st. Trerumslägenheter 80 m2, med balkong: 4 st. Trerumslägenheter 84 m2, med balkong: 2 st.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige