Image

Savills utökar samarbetet med Suburban Properties

Bolag Savills har tecknat avtal med Suburban Properties, ett fastighetsbolag med stort fokus på industri- och lagerfastigheter, om att ta över den ekonomiska förvaltningen av Suburbans fastighetsbestånd. Avtalet, som gäller från 1 april omfattar i nuläget fem fastigheter och sex bolag.
Publicerad den 9 Mars 2018

– Savills var det självklara valet då de förstår segmentet industri- och lager. I samband med att vi avsåg upphandla en ny samarbetspartner för den ekonomiska förvaltningen var det bland annat detta men också flera andra faktorer som vägde över till deras fördel, säger Christer Holmqvist, vd för Suburban Properties.

– Vi har sedan starten av Suburban Properties levererat rådgivningstjänster inom värdering och analys. Att samarbetet nu utökas med förvaltningstjänster känns som ett naturligt nästa steg i samarbetet, säger Anders Nyström vd och koncernchef för Savills i Sverige.

– Suburban Properties ambition är att fastighetsbeståndet ska fortsätta att växa under de närmaste åren, och vi ser Savills som en lämplig samarbetspartner att växa tillsammans med, säger Christer Holmqvist.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige