Image

Sats öppnar i Gottsunda Centrum

Uthyrning I februari öppnar Sats en 1 500 kvadratmeter stor anläggning i nya Gottsunda centrum, som ägs av Uppsala Kommuns Fastighets AB.
Publicerad den 10 December 2012
Annons
Image
Gottsunda Centrum. Bild: Werket Arkitekter. Bild: Werket Arkitekter
Gottsunda Centrum. Bild: Werket Arkitekter.

I Gottsunda Centrum pågår en spännande förnyelse som blir klar under 2013. Butiksytan ökas för att få plats med fler butiker, caféer och restauranger, ett kulturhus och en inomhusmarknad skapas, entréer, butiker och infrastruktur byggs om.

– Med Sats etablering i Gottsunda Centrum förstärks centrumets ställning inom hälsoområdet. Här finns redan ett populärt bad, tandhälsa och vårdcentral. Tillsammans med ett spännande utbud inom handel, café, kultur och service erbjuder centrum en lättillgänglig och naturlig mötesplats för de 40 000 invånarna i närliggande stadsdelar, säger NCM Developments Gunnar Hjorth som arbetar med utvecklandet av Gottsunda Centrum.

Satsningen är Allan Andersens, ägare till Sats Uppsala, andra i Uppsala.

- Vi har jobbat länge för att Uppsalaborna skall få ett helt nytt Sats-center och därmed få ytterligare möjligheter till att ta del av det senaste och bästa inom träningsbranschen. Det är ju extra roligt att det blir i Gottsunda Centrum, där fastighetsägaren Uppsala Kommuns Fastighets AB storsatsar för att modernisera centrumet och utökar såväl tränings/sportutbudet, shoppingen och det kulturella utbudet. Vi vill passa på att hälsa både våra befintliga kunder såväl som nya hjärtligt välkomna att besöka oss och alla andra spännande företag i Gottsunda Centrum, säger Allan Andersen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY