Image
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties. Bild: Oscar Properties

Oscar Properties stuvar om i ledningen

Karriär Erik Alteryd, tidigare vd för byggföretaget Allegro har utsetts till chef för Oscar Properties Eftermarknad. Han kommer även att ingå i koncernledningen.
Publicerad den 9 Juli 2019

– Som tidigare vd för Allegro kan Erik hela byggprocessen vilket gör honom som klippt och skuren för att ansvara för den allt viktigare eftermarknaden, säger grundare och vd Oscar Engelbert.

Parallellt meddelar bolaget att ekonomichefen Jarl Rudin går in i rollen som tillförordnad CFO. Han ersätter därmed Ola Nilsson som på konsultbasis varit interims-CFO sedan årsskiftet.

– Jag vill tacka Ola för det fantastiska arbete han utfört, men i takt med att fler och fler pusselbitar nu faller på plats, är det naturligt att vi gör oss mindre beroende av externa konsulter. Ola kommer dock fortsatt att arbeta som senior advisor åt VD och styrelse, säger Oscar Engelbert, grundare och VD, Oscar Properties.

Jarl Rudin har arbetat på Oscar Properties sedan årsskiftet 2018/19 och har tidigare haft liknande positioner inom MaintPartner AB, SJ AB, CLS Holdings Sweden, Mellanskog Industri AB. med mera. Jarl Rudin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY