Image

Optimal får Rinkebyuppdrag

Uthyrning Optimal får i uppdrag av AB Familjebostäder i Stockholm att utveckla och hyra ut Rinkebystråket.
Publicerad den 12 Juni 2013
Annons
Image
Optimal får utveckla Rinkebystråket. Bild: Familjebostäder
Optimal får utveckla Rinkebystråket.

Familjebostäder har genomfört en upphandling av konsultavtal gällande utveckling och uthyrning av handelsplats och väljer Optimal för ett långsiktigt samarbete.

Familjebostäder initierar ett omfattande arbete för utveckling av Rinkebystråket, ett av Rinkebys centrala stråk. Rinkebystråket ska bli ett modernt och snyggt handelstråk - en naturligt offentlig mötesplats som upplevs trivsam och trygg för alla. Familjebostäders övergripande mål är att skapa en attraktiv kommersiell plats i västerort som stärker hela stadsdelen och lockar boende, besökare och arbetstillfällen till Rinkeby.

Arbetet med att utveckla och hyra ut de nya lokalerna startar omgående och förväntas vara avslutat inom en treårsperiod.

- Vi är väldigt glada över att ha vunnit denna upphandling, då stadsdelsutveckling är något vi fokuserar på starkt, med såväl hjärna som hjärta. Kvalitet på boende är inte bara standarden på boendet utan även den kringservice ett område kan erbjuda och där finns det mycket att göra, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige