Den nya restaurangen, Kura Krogen, har fått sitt namn efter Fjällkuranstalten som fanns i huset när det byggdes. De kommer att servera vällagad mat från grunden, take away, afterwork, fikabuffé, bak- och matlagningskurser samt catering till de cirka 300 personer som arbetar i Årekompaniet och för alla besökare.
– Vi känner oss jätteglada och peppade över att Kura Krogen vill etablera sin verksamhet mitt i fantastiska Årekompaniet. I fastigheten finns idag drygt 300 personer som dagligen arbetar och vi är övertygade om att Marie med personal kommer att skapa en härlig mötesplats och bli ett uppskattat tillskott i huset. Här sitter sedan tidigare företag som House Be, STC, Polisen, Hälsocentralen, Skistar, Elevenate, Campus och många fler, säger Cristin Seger, förvaltare, Diös.
– Det är fantastiskt roligt att vi nu slår upp portarna till en riktigt bra restaurang och mötesplats mitt i Årekompaniet. Vårt nya läge känns helt perfekt och vi ser fram emot att lära känna alla nya kollegor i huset och har planer på att anordna events och andra evenemang för att skapa en plats där människor vill vara, umgås, äta och kura på. Vi är jätteglada och tacksamma över vårt fina samarbete med Diös och ser fram emot att skapa ett inspirerande Åre tillsammans. Vi vill hälsa alla nya och gamla kunder varmt välkomna till oss i mars 2020, säger Marie Lithén, ägare, Kura Krogen.
Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.