Image

Ny generaldirektör för Boverket

KARRIÄR Nu är Ines Uusmanns efterträdare utsedd - Boverkets nya generaldirektör heter Janna Valik. Den tunga posten utdelades via annonsering där Janna Valik drog det längsta strået.
Publicerad den 31 Januari 2008

- Janna Valik har en gedigen erfarenhet av att leda myndighetsarbete både i förvaltningsskede och i förändringsarbete. Hon har i rekryteringen och med sin erfarenhet visat mycket goda ledaregenskaper, säger miljöminister Andreas Carlgren och fortsätter:

- Boverket står inför viktiga uppgifter att med samhällsbyggandet ge en grund för den hållbara utveckling som klimat och miljö kräver. Jag vet att Janna Valik på ett utmärkt sätt kommer att leda Boverket i den uppgiften.
Janna Valik efterträder Ines Uusmann som varit generaldirektör på Boverket sedan 1999.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige