Image

Newsec hyr ut i Helsingborg

Uthyrning Newsec har på uppdrag av Alecta tecknat ett tioårigt avtal med Helsingborgs stad om drygt 4 200 kvadratmeter i kvarteret Hermes, Helsingborg.
Publicerad den 15 Juni 2016
Helsingborgs stad hyr 4 200 kvadratmeter. Bild: Newsec
Helsingborgs stad hyr 4 200 kvadratmeter.

Helsingborgs stad har valt att flytta sin verksamhet för bland annat Komvux och Yrkeshögskolan till att sitta samlat i fastigheten.

– Det är väldigt glädjande att kunna välkomna ytterligare en del av Helsingborgs stads verksamhet till kvarteret Hermes. Vi har lyckats hitta en spännande lösning för verksamheten i en egen del av fastigheten, som erbjuder studenterna ändamålsenliga och moderna lokaler med närhet till kommunikationer i ett centralt läge, säger Mathias Cronqvist, kontraktsförvaltare på Newsec Asset Management.

– Vi ser fram emot flytten för att kunna samla flera enheter under samma tak, hitta synergieffekter och på så sätt öka måluppfyllelser för elever och studerande, säger Claes Calmram, rektor och enhetschef inom Arbetsmarknadsförvaltningen.

Fastigheten omfattar totalt 53 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och vakansen uppgår efter uthyrningen till 2 000 kvadratmeter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige