Image

Stefan Mossvall ny kundansvarig på Newsec

Karriär Stefan Mossvall tillträder rollen som kundansvarig inom Newsec Asset Management. I sin nya roll och kommer han bland annat att ingå i ledningsgruppen för den svenska förvaltningen.
Publicerad den 19 Augusti 2016
Stefan Mossvall. Bild: Newsec
Stefan Mossvall.

Stefan Mossvall har varit verksam på Newsec sedan 2013 som uppdragsansvarig för förvaltningen av fastigheter åt såväl nordiska som internationella fastighetsbolag. I sin nya roll kommer han att ansvara för kunder som Niam, Redito, Scius samt Triuva, och ersätter därmed Cecilia Vestin.

– Newsec Asset Management fortsätter att växa och har under året anställt en rad nya medarbetare. Inom Newsec strävar vi efter att skapa interna karriärvägar, och det är glädjande att Stefan Mossvall nu tar ett steg inom organisationen och blir kundansvarig. Vidare passar jag även på att tacka Cecilia Vestin för hennes tid och engagemang här på Newsec, och önskar henne lycka till i framtiden, säger Mattias Johansson, vd på Newsec Asset Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige