Image

Johan Ericsson i ny ledarroll

Bolag Catellas förre vd och koncernchef Johan Ericsson blir ny chef för Corporate Finance inom Catella. Han kommer att dela ledarskapet med en person som ska rekryteras.
Publicerad den 7 Januari 2014
Johan Ericsson. Bild: Catella
Johan Ericsson. Anders Palmgren. Bild: Catella
Anders Palmgren.

Den tidigare Corporate Finance-chefen Anders Palmgren lämnar sin befattning och avgår från Catellas koncernledning.

Knut Pedersen tillträdde som vd och koncernchef efter Johan Ericsson den 1 januari.
Johan Ericsson fortsätter på Catella som ansvarig för verksamhetsgrenen Corporate Finance, som han kommer att leda tillsammans med en framtida kollega.

- Vi är mycket glada över att Johan Ericsson kommer att leda vår Corporate Finance verksamhet. Johan har haft en betydande roll i att bygga upp Catellas starka närvaro, framför allt inom fastighetssektorn, säger Johan Claesson, styrelseordförande i Catella.

En rekryteringsprocess kommer att inledas för att hitta den chef som ska dela ledarskapet för verksamhetsgrenen Corporate Finance med Johan Ericsson.

- Syftet med det delade ledarskapet är att möjliggöra fokus på både det dagliga arbetet och samtidigt ha resurser till att vidareutveckla vår Corporate Finance-affär, säger Johan Claesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige