Image

Järngrinden bygger 320 hyresrätter i Halmstad

Bygg/Arkitektur Järngrinden bygger 320 hyresrätter och 5 000 kvadratmeter kommersiella ytor i tegelbruksområdet vid Halmstads norra infart.
Publicerad den 6 Mars 2015
Järngrinden bygger 320 hyresrätter och 500 kvadratmeter kommersiella ytor i tegelbruksområdet i Halmstad. Bild: Järngrinden
Järngrinden bygger 320 hyresrätter och 500 kvadratmeter kommersiella ytor i tegelbruksområdet i Halmstad.

– I början av året tecknade vi ett avtal med en långsiktig ägare och förvaltare av det färdigställda projektet och vi ser oerhört positivt på möjligheten att bygga hyresrätter i den här omfattningen. Halmstad har en positiv befolkningsutveckling, varför efterfrågan på bostäder av alla upplåtelseformer kommer att vara fortsatt stor framöver, säger Markus Furby, projekt- och utvecklingschef på Järngrinden.

Till totalentreprenör har Tornstaden från Göteborg utsetts, samma byggföretag som just nu ansvarar för uppförandet av Järngrindens bostadsprojekt Asplyckan i Borås.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige