Image

Hemköp storsatsar i Nacka Forum

Uthyrning Inom kort inleds en om- och tillbyggnad av Hemköp i Nacka Forum som kommer att innebära en ny butik om 3 250 kvadratmeter.
Publicerad den 27 April 2016
Hemköps nya butiker blir 3 250 kvadratmeter stor. Bild: Hemköp
Hemköps nya butiker blir 3 250 kvadratmeter stor.

Invigningen av den nya butiken äger rum under våren 2017. Butiken är belägen i gatuplan och entrén ligger i direkt anslutning till både Nacka Forum och det omgivande kvarteret.

– Hemköps stora satsning i Nacka Forum är en viktig pusselbit i vår strävan att erbjuda Nackaborna ett högkvalitativt mat- och restaurangutbud, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic på Unibail-Rodamco. 

– Nacka är viktigt för oss då det är en region med stark tillväxt. Det här kommer att bli en av våra största butikssatsningar de närmaste åren, säger Thomas Gäreskog, vd för Hemköp.

Under det senaste året har en rad nya butiker och restauranger valt att etablera sig i Nacka Forum. Bland de senaste nyheterna finner man klädbutiken Lager 157 som den 28 april slår upp portarna till sin första butik i ett köpcentrum. Tidigare har även Åhléns flyttat till nya lokaler i Atrium. Bland de övriga tillskotten återfinns heminredningsbutikerna Royal Design och Kitch’n samt Lyko, Pandora, Sthlm BLVD och Companys. Även restaurang- och caféutbudet har breddats genom etableringen av salladsbaren Redfellas och konditoriet Thelins. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige