Image

Heba renoverar i Huddinge

Bostäder Tecknar totalentreprenad gällande stambyten.
Publicerad den 20 December 2018
Bild: Heba

Heba har tecknat totalentreprenadavtal med Husab att utföra stambyte och renovera Rådsvägen 8 i Huddinge. Fastigheten är den första av totalt 10 som Heba planerar att stambyta och renovera.

I samband med stambytet får samtliga lägenheter även nya kök, badrum och ytskikt i alla rum.

– Detta utgör första etappen för totalt 380 lägenheter som ska renoveras i vårt bestånd på Rådsvägen och Rådsstigen i Huddinge. Långsiktighet är en av våra styrkor och med detta tar vi ett helhetsgrepp om fastigheten, säger Henrik Fernström, chef fastighetsutveckling på Heba och fortsätter:

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra hyresgäster helt nyrenoverade lägenheter.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY