Image

HEBA testar ny e-logistikplattform

Bostäder Inleder pilotprojekt i tio fastigheter.
Publicerad den 22 December 2018
Patrik Emanuelsson. Bild: Locum
Patrik Emanuelsson.

Heba inleder ett pilotprojekt av boendetjänster och leveranser tillsammans med Base2 Homeservices Integration. Projektet startar kvartal 1, 2019 och bygger på en portal som är framtagen av Base2 och som erbjuder partnerskap med hemservicetjänster såsom hemleveranser av matkassar med mera.

Samtidigt som fastighetsägaren bibehåller kontroll och trygghet i fastigheten skapar denna modell smidighet för bolag som erbjuder hemleverans till hyresgäster in i fastigheter.

– Den framtida E-handeln kommer att utvecklas inom det logistiska området och konceptet med droppoints i fastigheterna blir sannolikt en av pusselbitarna, säger Patrik Emanuelsson.

– HEBA blir år efter år högt rankade av hyresgästerna när det gäller service och trygghet och därför är vi särskilt glada för att få chansen att möta framtiden i en test av denna logistikplattform i 10 av våra fastigheter, säger Patrik Emanuelsson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige