Image

Försäkringskassan till Lundbergs i Norrköping

Uthyrning Lundbergs har tecknat ett hyresavtal med Försäkringskassan som innebär att deras två kontor i Norrköping samlokaliseras till en adress i kvarteret Lyckan. Uthyrningen omfattar drygt 5 000 kvadratmeter kontor med en avtalstid på sex år. 
Publicerad den 23 Oktober 2017
Lundbergs hyr ut till Försäkringskassan. Bild: Lundbergs
Lundbergs hyr ut till Försäkringskassan.

Kvarteret Lyckan ligger i centrala Norrköping och är en miljöklassad fastighet som består av cirka 15 000 kvadratmeter kontor och drygt 2 000 kvadratmeter butiksyta. Transportstyrelsen är sedan tidigare stor hyresgäst i fastigheten. Försäkringskassans etablering möjliggörs då Transportstyrelsen effektiviserar sina ytor bland annat genom att och skapa aktivitetsbaserade kontorslösningar.

– Vi är givetvis glada att Försäkringskassan valt kvarteret Lyckan. Det har varit en utvecklande och spännande process att tillsammans med Försäkringskassan finna de optimala lösningarna för deras behov. De har en flerårig erfarenhet av aktivitetsbaserade kontorslösningar och det är glädjande att konstatera att vår fastighet är mycket flexibel, säger Christer Saletti, marknadsområdeschef kontor Norrköping, Fastighets AB L E Lundberg.

Inflyttning sker 1 december 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige