Image

Fabege hyr ut till hotell

Uthyrning Fabege hyr ut 7 000 kvadratmeter till ett hotell i Hammarby Sjöstad. Hotellet beräknas öppna första halvåret 2014.
Publicerad den 9 December 2011

Fabege har tecknat ett femtonårigt hyresavtal med Tastsinn-koncernen. Avtalet gäller ett nybyggt hotell i Hammarby Sjöstad, med en årshyra på drygt 17 miljoner kronor. Hotellet kommer bestå av 7 000 kvadratmeter och inrymma 228 rum.

- Tastsinn-koncernen är hyresgäst hos Fabege sedan tidigare och vi tror mycket på deras nya koncept med effektiva hotell med god design och ett konkurrenskraftigt pris till kund. Vi tillför också Hammarby Sjöstad en estetiskt tilltalande byggnad som kompletterar området med service och en ny mötesplats, säger Urban Sjölund, fastighetschef hos Fabege.

- Vi är glada att kunna lansera ett nytt budgetkoncept tillsammans med en stark fastighetsägare, tillägger Uwe Läffler, vd på Tastsinn.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige