Image

Eurekakids till Sverige

Uthyrning Eurekakids öppnar sin första butik i Sverige i Kista Galleria under hösten. Kedjan siktar på 25 butiker i Sverige.
Publicerad den 26 Juni 2012
Annons
Image

- Vi har valt att etablera vår första butik i Kista Galleria. Målet är att under de närmaste tre åren etablera 25 butiker i Sverige. Vi letar samtidigt efter lämpliga lokaler i Norge och Finland, säger Anders Ejnar på NCM Development som är totalansvarig för Eurekakids etableringar och igångsättningar i Sverige.

Lokalen är på 140 kvadratmeter och kontraktet är skrivet på tre år. Kista Galleria ägs av DNB.Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY