Image

Dollarstore öppnar i Gränbystaden

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Dollarstore som öppnar sin första butik i Uppsala genom att etablera sig på 4 700 kvadratmeter i norra Gränbystaden.
Publicerad den 13 Juni 2018
Gränbystaden växer. Bild: Atrium Ljungberg
Gränbystaden växer.

Gränbystaden i Uppsala fortsätter att växa och Atrium Ljungberg breddar nu utbudet ytterligare. Under 2017 öppnade 24 nya butiker och restauranger. Den 25 januari 2019 är det dags för Dollarstore att slå upp portarna till sin nya butik. Butiken kommer att ligga på övre plan i samma fastighet där även Jula, Jysk och Rusta öppnar hösten 2018. I och med avtalet med Dollarstore är fastigheten om drygt 11 400 kvadratmeter fullt uthyrd.

– Vi är väldigt glada över den starka utvecklingen i Gränbystaden, som under föregående år hade drygt nio miljoner besökare. Atrium Ljungberg har stort fokus på hållbar stadsutveckling och på att skapa platser där människor trivs och vill vara. Dollarstore är ett helt nytt koncept för Uppsala och vi är mycket stolta över att man väljer Gränbystaden för sin första etablering här, säger Jan Hammarling, marknadsområdeschef Gränbystaden.

– Vi vet att vi har varit efterfrågade i Uppsala under en längre tid, och det känns fantastiskt bra att vi äntligen får öppna en butik här. Vi ser fram emot öppningen och vi hoppas att Uppsalaborna gör desamma, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig Dollarstore.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige