Image

Diös tecknar hyresavtal i Umeå

Uthyrning Vid årsskiftet flyttar UDK, Umeå Datakonsulter, in på Västra Norrlandsgatan 10 i centrala Umeå. Diös utvecklar lokalen för att anpassa den till UDKs verksamhet, och möjliggör även för ytterligare expansion.
Publicerad den 28 September 2017
Diös hyr ut i Umeå. Bild: Diös
Diös hyr ut i Umeå.

UDK grundades 1987 i Umeå. Företaget har i dag cirka 35 medarbetare och kunderna finns över hela Norden. Den nya lokalen ligger i en av fastigheterna som Diös förvärvade från Castellum tidigare i år. UDK kommer att dela lokalerna med systerbolaget C4, som arbetar med en mjukvaruprodukt för produktinformationshantering.

– Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa expansiva UDK med nya lokaler mitt i centrala Umeå. Det ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. UDK startade här i Umeå och har verkligen utvecklats tillsammans med staden under de senaste trettio åren, säger Sara Bergh, uthyrare på Diös Umeå.

– Vi var ute efter en bra lokal med bra läge. Vi ville dessutom ha en flexibel hyresvärd som både kan tillföra något och följa oss i vår utveckling. Nu har vi landat helt rätt, säger Jörgen Bolin, vd för UDK.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige