Image
Butiken på Kristinelundsgatan är da Matteos andra butik i konceptet ”da Matteo Handel”
Butiken på Kristinelundsgatan är da Matteos andra butik i konceptet ”da Matteo Handel” Bild: Wallenstam

Da Matteo till Avenyområdet

Uthyrning Kaffekedjan växlar upp hos Wallenstam.
Publicerad den 18 September 2019
Annons
Image

Nu har da Matteo öppnat sin första butik i Avenyområdet, på Kristinelundsgatan 10 u Göteborg.

I den 31 kvadratmeter stora butiken kommer de att fokusera på takeawaykaffe, frukostpaket, helgbröd och luncher att ta med, men det kommer också finnas marmelader, müsli, saft, olja, kryddor, mjöl, dryck, godis från andra småskaliga producenter.

Butiken på Kristinelundsgatan är deras andra i konceptet "da Matteo Handel" – ett koncept som de själva beskriver som en modern lanthandel som talar från hjärtat både när det gäller smak, hantverk och hållbarhet.

– Vi ser det som väldigt spännande att öppna upp ett stenkast från Avenyn - ett helt nytt område för oss. Vi ser fram emot att träffa stammisar från Magasinsgatan och våra andra enheter runt om i stan, men ser också väldigt mycket fram emot att träffa nya gäster, säger Pernilla Gard, marknadsansvarig da Matteo.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi ska växa till miljardvolym på ganska kort tid"

Bolag Ett nytt bolag med höga ambitioner gör entré på fastighetsmarknaden. Invela är ett JV mellan 3Dens och NREP. Maria Mastej, grundare och partner på 3Dens Fastigheter, och Marianne Hoffman, investerings- och förvaltningschef på NREP, berättar om Invelas målsättning, partnerskapet med mellan bolagen, vilka segment och regioner man ska verka inom, och när man hoppas vara i gång med affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY