Image

Coop till Baronen i Kalmar

Uthyrning CBRE Global Investors, Newsec och Herde Förvaltning genomför en satsning på köpcentrat Baronen i Kalmar. Coop har tecknat ett nytt kontrakt och flera av ankarhyresgästerna har förlängt sina avtal.
Publicerad den 10 Juni 2014

Köpcentrat Baronens ägare CBRE Global Investors Nordics, har tillsammans med Newsec och Herde Förvaltning det senaste året arbetat för att öka attraktionskraften för Baronen samt området i stort. Nu har planerna blivit verklighet, vilket bland annat innebär att Coop/ KF Göta har tecknat ett nytt hyreskontrakt om cirka 1 000 kvadratmeter med inflyttning våren 2015.

Detta har möjliggjorts genom Intersports nysatsning i nya större ytor på plan 2. Vidare har ankarhyresgästerna – Clas Ohlson, Kompaniet, MQ, Scorett, Ecco och Gina Tricot – förlängt sina hyresavtal.

- Att äga och förvalta ett köpcenter är ett arbete som kräver ständig förnyelse. Nu har vi tillsammans med alla intressenter tagit ett stort kliv framåt i arbetet med att ytterligare attrahera besökare till Baronen och cityhandeln, säger Newsecs Johan Örneberg, centrumchef på Baronen.

Gustav Pokorny på Herde Förvaltning har ansvarat för koncept och förhandling av de nya hyreskontrakten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige