Image

Besqab köper mark – bygger i Vaxholm

Bygg/Arkitektur Besqab köper mark av Vasallen vid Rindö Hamn i Vaxholm. Detaljplanen är klar och Besqab planerar för uppförande av 13 nya radhus.
Publicerad den 30 Maj 2013
Besqab bygger radhus vid Rindö Hamn i Vaxholm. Bild: ÅWL Arkitekter
Besqab bygger radhus vid Rindö Hamn i Vaxholm.

- Nu när detaljplanen för den första etappen av Rindö Hamn har vunnit laga kraft så är det glädjande för oss att välkomna Besqab som den första partnern i utvecklingen av området, säger Fredrik Brehmer, fastighetschef på Vasallen.

- Vi har själva nyligen säljstartat vårt andra bostadsrättsprojekt här i Rindö Hamn, Grisselmaren 2, och fått mycket bra respons från marknaden. Vi har redan bokningsavtal för cirka 25 procent av lägenheterna. Vi träffar också bostadsköpare som efterfrågar marknära boenden, och som har frågat efter just radhus. Besqabs effektiva och moderna bostäder tror vi kommer att bli ett utmärkt komplement här i området, säger Fredrik Brehmer.

- Vi är glada att få bygga i det här populära området, säger Besqabs affärschef för projektutveckling, Lotta Niland.

Besqab planerar för säljstart av radhusen efter sommaren och en byggstart i slutet av året. Arkitekter är ÅWL Arkitekter AB. Vasallen arbetar sedan ett flertal år med att omvandla Rindö Hamn till ett attraktivt område i en modern och levande skärgårdsmiljö, med en mix av boende, arbete och fritid.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige