Image

Atrium Ljungberg skapar ny enhet

Bolag Atrium Ljungberg förändrar sin organisation inom uthyrning och etablering. Uthyrning av kontor och handel, som tidigare låg i två separata grupper, slås nu samman till en gemensam och stark etableringssavdelning som aktivt deltar i arbetet att skapa attraktiva stadsmiljöer.
Publicerad den 23 Mars 2018
Petter Klingofström. Bild: Atrium Ljungberg
Petter Klingofström. Charlotta Gustafson. Bild: Atrium Ljungberg
Charlotta Gustafson.

Charlotta Gustafson, i dag etableringschef handel, kommer från och med den 1 april tillträda som etableringschef för den nya avdelningen med ett team på cirka tolv personer. Petter Klingofström, tidigare etableringschef kontor, har redan börjat sin nya roll som Senior Leasing Advisor med fokus på uthyrningsarbete riktad mot stora företag och offentliga verksamheter.

– Med en gemensam grupp av specialister inom både kontor och handel kan vi hitta synergier i uthyrningsarbetet och dra nytta av varandras kompetenser. Med ett sammanslaget team och en satsning på en mer proaktiv storkundsbearbetning kommer vi kunna tillgodose kundernas behov på ett bättre sätt, möta framtidens utmaningar och nå våra tillväxtmål, säger Monica Fallenius affärsområdeschef på transaktion och etablering.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige