Image

Arkitema rekryterar arkitekt

Bolag Arkitema Architects i Stockholm satsar på segmentet Learning med ett nytt ramavtal för Skolfastigheter i Stockholm, Sisab, samt rekryteringen av arkitekten Elisabet Fredriksson.
Publicerad den 28 Februari 2017

Stockholm behöver 55 000 nya elevplatser i skolor till år 2040 och nu har Sisab tecknat ramavtal med bland annat Arkitema Architects för att klara denna utmaning.

– Förra veckan deltog vi i startmötet för ramavtalet. Sisab kommer att bli en mycket viktig beställare för oss när vi tillsammans med de ska skapa förutsättningarna för våra framtida skolor i Stockholm. Vi delar Sisabs ambitionen att skolan ska vara en viktig del när vi utvecklar vår stad, säger Håkan Sandhagen, affärsområdeschef på Arkitema Architects.

Elisabet Fredriksson kommer senast från AIX arkitekter där hon varit ansvarig och handläggande för en rad skolor i Storstockholm.

– Med Elisabet Fredriksson breddar vi vårt team och får ytterligare en gestaltningssäker arkitekt som gör att vi tillsammans med ett flertal kommunala beställare kan fortsätta utveckla gestaltningen av våra förskolor och skolor och säkra att våra projekt håller hög arkitektonisk kvalitet från start till slut, säger Håkan Sandhagen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige