Image
Urban Escape.
Urban Escape. Bild: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter hyr ut 1 200 kvadratmeter i Urban Escape

Uthyrning Ytterligare en innovativ aktör inom tech flyttar in i AMF Fastigheters kontorslokaler i kvarteret Urban Escape i Stockholm City. Internationella tjänsteföretaget Globay Relay har skrivit avtal för ett kontor om 1 200 kvadratmeter – deras första etablering på den nordiska marknaden.
Publicerad den 15 Juni 2022
Jenny Sivervik. Bild: AMF Fastigheter
Jenny Sivervik. Kelvin Ng. Bild: Global Relay
Kelvin Ng. Lovisa Andersson. Bild: Colliers
Lovisa Andersson.

– Vi ser mycket fram emot att utöka vår verksamhet här. I Stockholm finns en progressiv miljö där man är i framkant när det gäller nya trender och många välutbildade talanger. Något som är viktigt för oss eftersom vi kommer att anställa ett hundratal mjukvaruutvecklare, ingenjörer och researchers, bland annat, i samband med att vi öppnar det nya kontoret, säger Kelvin Ng, chef för Global Business Operations på Global Relay.

Företaget har sitt säte i Vancouver, Kanada och är ett tjänsteföretag inom tech med kontor i bland annat New York, London och Singapore. De flyttar in i Urban Escape nästa sommar.
– Vi välkomnar Global Relay till Urban Escape och tror att de kommer att passa väl in i den framåtlutade anda som finns här. Etableringen är ytterligare ett kvitto på att det här är en av Stockholms mest attraktiva kontorsadresser som också står sig internationellt, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

Colliers har varit rådgivare åt Global Relay.
– Genom ett långsiktigt, internationellt samarbete gav Global Relay oss uppdraget att finna en lämplig plats för etableringen av deras nya Stockholmskontor, den första etableringen på den nordiska marknaden. Global Relay har under hela processen haft stort fokus på att skapa en attraktiv arbetsplats i centrala Stockholm och det är därför glädjande att vi landade i nya kontorsytor på Regeringsgatan och i eftertraktade Urban Escape, säger Lovisa Andersson, Head of Tenant Representation & Enterprise Colliers.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige