Image

Willhem öppnar kontor i Helsingborg

Bolag Willhem har de senaste åren utökat sitt fastighetsbestånd i Helsingborg och öppnar nu ett förvaltningskontor i staden. Sonja Ståhl har rekryterats till rollen som fastighetschef. 
Publicerad den 31 Mars 2017
Sonja Ståhl. Bild: Willhem
Sonja Ståhl.

Sonja Ståhl kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef på K-fastigheter och extern områdeschef på Balder. Som fastighetschef hos Willhem kommer hon att leda det dagliga arbetet i Helsingborg, vilket innebär ansvar för såväl utveckling och förvaltning av fastighetsbeståndet som att utveckla relationerna med Willhems hyresgäster.

– Det känns väldigt roligt att få vara med och bygga upp en ny organisation från grunden. Genom egen förvaltning i Helsingborg kommer vi att kunna utveckla vår fina fastighetsportfölj och ge våra hyresgäster en ännu bättre service, säger Sonja Ståhl.

I Helsingborg äger och förvaltar Willhem cirka 900 hyreslägenheter i Åstorp, Ödåkra, Påarp, Hasslarp samt i Helsingborgs centrum och Söder/Högaborg. Det nya områdeskontoret, med kundmottagning, är beläget vid Stattena centrum 24 och öppnar den 1 april.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY