Image
Johanna Lindekäll.
Johanna Lindekäll. Bild: Westerlinds

Westerlinds rekryterar entreprenadchef från Skanska

Bolag Sedan det stod klart att Westerlinds grundare Håkan Westerlind går i pension har koncernen aktivt sökt en entreprenadchef. Nu är det klart att det blir Johanna Lindekäll som axlar det övergripande ansvaret för företagets entreprenadverksamhet. Johanna Lindekäll kommer närmast från rollen som projektchef på Skanska.
Publicerad den 17 September 2020

– Vi är väldigt nöjda med den här rekryteringen. Johannas bakgrund med flera roller inom såväl affärsutveckling som produktion på Skanska gör henne väl rustad för den viktiga rollen hos oss. Hon kommer att spela en central del i vår fortsatta utvecklingsresa. Det är extra roligt att Johanna är en hemvändare. Mycket av det utvecklingsarbete handlar om just detta. Vi vill skapa arbetsplatser, boenden och mötesplatser som lockar personer som har samlat på sig kompetens att återvända till vår stad, säger Emil Westerlind, vd för Westerlinds.
– Efter att under 20 år ha samlat erfarenheter från andra platser ser jag nu fram emot att få återvända till min hemstad. Jag tror på Härnösand och Höga kusten. I Westerlinds har jag hittat en arbetsgivare som delar den tron. Jag fram emot att kunna få vara en aktiv spelare och bidra till fortsatt utveckling i regionen, säger Johanna Lindekäll.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är många som vill köpa men få som vill sälja"

Bolag Regio har genom ett uthyrningsarbete tillsammans med Mälarstaden tecknat hyresavtal om 3 250 kvadratmeter i centrala Eskilstuna. Eric Bergström, Regios vd och Partner vid Brunswick Real Estate, beskriver det aktuella marknadsläget för Fastighetssverige. Det här händer hos dem: "Vi jobbar intensivt".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY