Image

Wallenstam investerar i Järvalyftet

SVERIGE Nyligen var det byggstart för Wallenstams investering i förnyad stadsmiljö i Husby, i Järvaområdet i Stockholm. Wallenstam, som är den största privata värden i området, ser investeringen som ett centralt led i arbetet med att bidra till ökad trygghet och trivsel.
Publicerad den 11 December 2007

Investeringen i Järva är ett centralt led i Wallenstams arbete med att bidra till ökad trygghet och trivsel i samhället. Utöver satsningen på förnyelse av stadsmiljön har Wallenstam bland annat sponsrat en fältassistent i Husby.

Wallenstam har också startat fotbollsskolor för ungdomar i Husby. Därtill har företaget, som första privata hyresvärd, ingått avtal med de kommunala fastighetsbolagen om anslutning till Störningsjouren, så att Wallenstams hyresgäster i Husby kan få hjälp omgående om de upplever sig störda av sina grannar.

- Trivsamt boende är så mycket mer än en attraktiv fastighet. Det kringliggande området har också stor betydelse. Därför strävar vi efter att skapa en närmiljö där man trivs, vill bo och leva. Den här typen av långsiktigt samhällsansvar är bra för alla parter. Det bidrar till en bättre samhälls- och närmiljö, något som skapar nöjdare hyresgäster, vilket i sin tur är bra för företaget, säger Mathias Aronsson Metzner, vd för Wallenstam Bostad AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige