Image

Två tredjedelar av Humlegården-projekt uthyrt

Uthyrning Under våren 2014 inledde Humlegården en totalrenovering av halva fastigheten Päronet 6 i Solna strand. Cirka 7 500 kvadratmeter kontorsyta tomställdes inför den omfattande uppgraderingen, och cirka 4 900 kvadratmeter är nu uthyrda.
Publicerad den 1 April 2015
Annons
Image

Som tidigare meddelat har SSC tecknat kontrakt om cirka 3 200 kvadratmeter i fastigheten. Nu har även kommunikationsbolaget Enghouse Interactive skrivit avtal om cirka 1 690 kvadratmeter.

- Vi har märkt att det finns en efterfrågan på moderna, nyrenoverade lokaler i Solna strand. Den lyckade uthyrningen av lokalerna är ett tecken på att det finns ett intresse för lokaler med större sammanhängande plan. Det bär vi med oss i den fortsatta utvecklingen av Solna strand, där vi har cirka 40 000 kvadratmeter byggrätt kvar att förverkliga, säger Maria Lidström, chef för avdelningen investering och utveckling på Humlegården Fastigheter.

- Vi behövde hitta en modern lokal där vi både kunde samla all personal på ett plan och som kunde anpassas för det teambaserade arbetssätt vi implementerar i verksamheten. Humlegården har presenterat och visualiserat en lokal som verkligen lever upp till detta i ett område som dessutom är väldigt expansivt och attraktivt i Solna, säger Michael Stubbing, vd på Enghouse Interactive.

Återstående kontorsarea är cirka 2 000 kvadratmeter samt en butikslokal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför lämnade toppnamnet PwC

Bolag Arne Engvall har slutat som Head of Real Estate på PwC. Detta efter hela 30 år på företaget. För Fastighetssverige beskriver han bakgrunden till beslutet och vad han ska syssla med framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY